Web Development

Wij geloven dat elke vraag een oplossing kent… mits de vraag goed gesteld is. Vaak ligt de oplossing besloten in het herformuleren van de vraag: Eerst proberen we helder te krijgen waarom er ergens een behoefte aan is. Pas daarna komt de vraag ‘wat?’ aan de orde. Dat ‘wat’ kan allerlei vormen aannemen. Misschien een tool, een plug-in of een hele website. Of een digitale catalogus met een beheeromgeving. Of een (web)app of een game… We verzinnen het graag!

Pas als duidelijk is wat het doel is gaan we verder. We werken volgens een agile methode die veel overeenkomsten heeft met SCRUM. Dit betekent dat we flexibel blijven gedurende alle fases.. als wij, of de opdrachtgever, onderweg nieuwe inzichten opdoen kunnen we bijsturen.

Web development is niet iets dat alleen de techneuten aangaat.. juist niet. Bij de ontwikkeling van een applicatie werken we nauw samen in een team dat bestaat uit script- en conceptschrijvers, ontwerpers, front-end en back-end ontwikkelaars en een teamleider. De teamleider let er op dat de wens van de klant en het werk van de makers op elkaar aan blijft sluiten en is het vaste aanspreekpunt voor de klant.

Dus .. wat de vraag ook mag zijn .. wij vertrouwen er op dat we het antwoord kunnen bouwen!