Wij zijn best bijzonder!

We zijn bescheiden van nature; het ligt niet in onze aard om het van de daken te schreeuwen, maar wij zijn best bijzonder! BKC Media is een relatief klein full-service multimedia bureau, maar toch bedienen we met veel succes grote (internationale) klanten. En we zijn er trots op dat we met verreweg de meeste van onze klanten een lange relatie onderhouden.

BKC Media bestaat 40 jaar! In die tijd heeft de mediawereld nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt. Wij ook: ondanks onze lange historie en onze roots in het ambacht is er niks oubolligs aan BKC. We lopen voorop in de ontwikkelingen. We bedenken nieuwe concepten en zijn inventief in onze oplossingen.

Onze ervaring en onze kennis van de markt zorgen er voor dat we niet met alle winden meewaaien en het trucje doen om het trucje. We houden er van om custom oplossingen te bedenken en te bouwen en we durven de grens op te zoeken. Maar we zijn ook doelmatig ingesteld.

Met standaardoplossingen, in combinatie met een flinke dosis creativiteit en kunde, zijn er heel mooie en functionele webapplicaties te bouwen. Of het nu gaat om een eLearning, eDetailing, een videoproductie, (web)apps of custom made web development, waar we samen met de klant bijvoorbeeld unieke innovatieve platforms bouwen voor wereldwijde toepassingen.