WELKOM

WELKOM

BKC media is een full-service multimedia bureau. We bedienen met veel succes grote (internationale) klanten en zijn er trots op dat we met verreweg de meeste van onze klanten een lange relatie onderhouden.

Online Marketing

We kennen de weg op het web. En we kennen de doelgroepen. We weten hoe we ze aan moeten spreken en hoe je traffic genereert naar je site, of web-app.

eLearning

We houden van het ontwikkelen van eLearning programma’s. Alle kwaliteiten van BKC Media komen er in samen.

eDetailing

Bij BKC Media combineren we vaak de commerciële boodschap van de eDetail met eLearning- elementen over een onderwerp dat voor de doelgroep relevant is.

Webcasts

Webcasts zijn presentaties of symposia die op internet worden geplaatst. We kunnen de registratie live uitzenden en/of na afloop beschikbaar maken.

Web Development

Wij geloven dat elke vraag een oplossing kent… mits de vraag goed is gesteld.

Websites

Bouwen we ook.. Maar dan wel graag een site met extra’s, een website waarin veel gebruik wordt gemaakt van interactieve componenten, inspirerende videoclips en een logische, toegankelijke structuur.

Apps

Hoewel veel van onze programma’s en applicaties in een zakelijke PC omgeving worden gebruikt is het evident dat er steeds meer vraag is naar applicaties voor mobiles en tablets. Dat treft..! Ook die maken we.

Videoproductie

BKC bestaat 40 jaar en vanuit onze geschiedenis kennen we het ambacht van een goede videoproductie als geen ander.

2D/3D Animatie

Binnen onze applicaties maken we vaak gebruik van de kracht van geanimeerde infographics om iets uit te leggen.