eLearning

We houden van het ontwikkelen van eLearning programma’s. Alle kwaliteiten van BKC Media komen er in samen. Studeren vanaf een scherm of tablet is heel wat anders dan leren uit een boek. eLearning moet leren gemakkelijker maken. Het moet je uitdagen en motiveren. Leren mag leuk zijn. Het maken van een goede eLearning vergt creativiteitonderwijskundig inzicht, en een leergierige instelling. Als we een eLearning ontwikkelen vragen we onszelf steeds af of wíj het snappen. Of we het helderder kunnen uitleggen. Of het boeiend blijft. Of het niet te moeilijk is of te makkelijk.

We ontwikkelen op maat-custom- of we gebruiken bestaande software pakketten, bijvoorbeeld van Lectora. Deze keuze heeft vaak met het beschikbare budget te maken. Een standaardoplossing is vaak in eerste instantie minder kostbaar dan een op maat gebouwde oplossing. Maar een standaardoplossing heeft ook veel beperkingen. De creatieve mogelijkheden en de flexibiliteit in opzet van een custom gebouwde cursus zijn de investering vaak wel waard. Zeker wanneer de cursus uit meerdere modules bestaat. Als het platform een keer staat kunnen volgende modules sneller worden gebouwd en is het verschil met een standaardoplossing wat betreft kosten niet meer zo groot.

Natuurlijk zijn onze eLearning applicaties koppelbaar aan een ELO (Elektronische Leeromgeving of LMS). Daarnaast hebben we ook een automatische connectie met het systeem waarin de accreditatiepunten worden vastgelegd voor de zorgsector.